Résidence Berger Duinen

15 exclusieve recreatiewoningen in de prachtige Noord-Hollandse Duinstreek

Keuzemogelijkheden Résidence Berger Duinen

Woningtype

Als koper heeft u de keuze om zelf te bepalen welke woning op uw perceel zal worden gebouwd. U kunt kiezen uit 6 verschillende woningtypen. Daarnaast zijn er nog diverse opties mogelijk, zoals een veranda, een houtkachel en diverse badkamervarianten. Bekijk hier een overzicht van de woningtypen.


Gebruiksmogelijkheden Résidence Berger Duinen

Eigen gebruik

In Résidence Berger Duinen is het toegestaan om uw recreatiewoning volledig voor eigen gebruik te benutten. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Verhuur

Nadat u eigenaar bent geworden van één van de woningen in Résidence Berger Duinen kunt u naar eigen wens gebruik maken van uw woning. De recreatiewoning kunt u echter ook voor de verhuur aanbieden. Hiervoor is een exclusieve samenwerking aangegaan met Landal GreenParks.

De eigenaren zijn gerechtigd om in overleg met de verhuurorganisatie, zelf huurders te werven.

Combinatie van verhuur en eigen gebruik

Als eigenaar van de recreatiewoning in Résidence Berger Duinen bepaalt u zelf per jaar welke periode(n) voor verhuur uw recreatiewoning beschikbaar is c.q. zijn en zal dit voor het betreffende verhuurseizoen aan de verhuurder bekend maken.


Onderhoud Résidence Berger Duinen

 

Onderhoud woning en tuin

Als eigenaar van uw woning heeft u niet de zorg van onderhoud van woning en tuin. Het (groot) onderhoud wordt door de V.v.E. uitbesteed en stelt t.b.v. het groot onderhoud een meerjarenplan op.

Bekijk de woningen